PetRonics

We leven in een wereld van elektronica. Elektronica die dankzij razendsnelle ontwikkelingen heel veel in ons leven steeds makkelijker, sneller, prettiger en beter maakt. Maar het maakt ons ook kwetsbaar: hoe meer we afhankelijk zijn van elektronica, hoe belangrijker het wordt dat systemen permanent betrouwbaar functioneren. PetRonics is specialist in de ontwikkeling en productie van elektronica. We volgen innovaties nauwgezet om altijd voorop te kunnen lopen in de technologische ontwikkelingen. En we staan garant voor continu betrouwbare systemen.

 

Maatwerk

Alles kan in elektronica. Echt alles? Nou, eerlijk gezegd bijna alles. Maar ‘alles’ is ons uitgangspunt. We leveren maatwerk, altijd: uw wens is onze leidraad. Uw vraag vertalen we snel en goed naar een deskundig advies, een mooi ontwerp en/of een professioneel product. Innovatief, goed en betrouwbaar.

 

Mensen

Alles kan in elektronica is dus ons uitgangspunt. Maar het zijn nog altijd mensen die het bedenken, ontwerpen en maken. We investeren dan ook heel bewust in onze medewerkers. In hun kennis en vaardigheden, technisch maar ook sociaal. Zodat u als klant contact heeft met mensen die niet alleen specialist zijn in hun vakgebied maar daarover ook goed en helder kunnen communiceren. Bovendien: goede samenwerking in een bedrijf leidt tot een betere sfeer, meer plezier in het werk en daarmee tot betere resultaten.

 

Machines

We houden onze mensen up to date en hetzelfde doen we met ons machinepark. We werken met state of the art apparatuur en machines, in een gestroomlijnd en gesmeerd lopend productieproces. Die efficiency verhoogt de snelheid, verlaagt de kosten en beperkt de kans op verstoringen en fouten tot het uiterste minimum. We werken snel, veilig en professioneel en leveren betrouwbare producten van een gegarandeerd hoge kwaliteit.