Noldus Information Technology werkt al meer dan 5 jaar, tot volle tevredenheid, samen met Petronics. Voor zowel het assembleren en testen van PCB’s als ook de volledige samenstelling en eindcontrole van een compleet product blijkt Petronics een goede partner. Petronics begrijpt precies wat wij van hen verwachten en is erg flexibel en laagdrempelig.

Willem van der Veer, senior electronic engineer
www.noldus.com

 

 

DCE Nederland BV levert hi-end elektronica producten die de hele wereld overgaan. Het is dus van groot belang dat deze met grote zorg en volgens de hoogste kwaliteitseisen worden geproduceerd. Alweer 11 jaar werken wij hiervoor samen met PetRonics. Ze beschikken over de meest recente apparatuur, machines en software. De korte lijnen en hoge flexibiliteit zijn ook zeer prettig. De fijne samenwerking en hun kennis en ervaring is ons veel waard.

JanPiet
www.idetect.eu

 

 

Canrinus Consultancy helpt u met de CE markering van uw product. Vanaf het 1e idee of ontwerp tot en met het uitvoeren van de benodigde testen en onderzoeken in ons eigen CE lab. Tevens worden er CE trainingen gegeven op gebied van de EMC- en laagspanningsrichtlijn met veel praktijk voorbeelden. Dit is bij uitstek de beste manier om zelf het met de CE markering actief bezig te zijn. Dit alles in een gemoedelijke sfeer en onder het genot van verse koffie.
André Canrinus
www.canco.nl