Controle2018-10-18T05:50:51+00:00

CONTROLE

PetRonics - Controle

Controle

Referenties genoeg die willen bevestigen dat PetRonics de gegarandeerde kwaliteit levert die we beloven. Maar daarmee nemen we zelf geen genoegen. Daarom voeren we tijdens ons productieproces voortdurend verschillende controles uit volgens de IPC A-610-F norm. Nauwkeurige controles, vaak hightech geautomatiseerd, die permanent bewaken dat uw product de hoogwaardige kwaliteit krijgt waar u terecht op rekent.

Optische controle

Met het oog kun je al een hoop detecteren. Maar die ‘techniek’ is redelijk achterhaald als het gaat om het controleren van fouten op de print. Voor de controle van printen gebruiken wij dan ook een machine, de Quins Easy.

Automatisch

Onze SMD assemblage lijn plaatst nooit een verkeerd component. Het zijn de mensen die hier fouten in kunnen maken. De machine weet precies welk onderdeel er nodig is voor de aanwezige PCB. Op deze manier kun je er altijd van op aan dat de machine zijn werk precies en goed verricht.

PetRonics - MyDATA slider

Functionele test

Door het product uitvoerig te testen op functionaliteit kunnen we eventuele problemen aan het licht brengen die niet op te merken zijn met andere vormen van controleren. Uiteindelijk is het de functie van het product die het eindresultaat presenteert.

petronics functionele test