Referenties2020-08-31T09:43:13+00:00

REFERENTIES

Noldus Information Technology werkt al meer dan 5 jaar, tot volle tevredenheid, samen met Petronics. Voor zowel het assembleren en testen van PCB’s als ook de volledige samenstelling en eindcontrole van een compleet product blijkt Petronics een goede partner. Petronics begrijpt precies wat wij van hen verwachten en is erg flexibel en laagdrempelig.

Willem van der Veer, senior electronic engineer, Noldus Information Technologies
PetRonics - Referenties - Noldus
PetRonics - Referenties - Noldus
PetRonics - Referenties - Noldus
PetRonics - Noldus Erasmusladder

DCE Nederland BV levert hi-end elektronica producten die de hele wereld overgaan. Het is dus van groot belang dat deze met grote zorg en volgens de hoogste kwaliteitseisen worden geproduceerd. Alweer 11 jaar werken wij hiervoor samen met PetRonics. Ze beschikken over de meest recente apparatuur, machines en software. De korte lijnen en hoge flexibiliteit zijn ook zeer prettig. De fijne samenwerking en hun kennis en ervaring is ons veel waard.

JanPiet, iDetect
PetRonics - Referenties - DCE

Canrinus Consultancy helpt u met de CE markering van uw product. Vanaf het 1e idee of ontwerp tot en met het uitvoeren van de benodigde testen en onderzoeken in ons eigen CE lab. Tevens worden er CE trainingen gegeven op gebied van de EMC- en laagspanningsrichtlijn met veel praktijk voorbeelden. Dit is bij uitstek de beste manier om zelf het met de CE markering actief bezig te zijn. Dit alles in een gemoedelijke sfeer en onder het genot van verse koffie.

André Canrinus, Canco
Canrinus Consultancy

Sinds meer dan tien jaar werken wij tevreden samen met PetRonics. Persoonlijk contact en als het nodig is zetten ze net het stapje extra dat nodig is om gedaan te krijgen wat er moet gebeuren. Er wordt meegedacht in het traject om samen een project succesvol afgerond te krijgen (PetRonics de productie, EJE Electronics het ontwerp). Ook wensen die enigszins buiten de gebaande paden vallen worden succesvol en gemakkelijk aangepakt en afgerond. PetRonics is een partij waarbij je kunt vertrouwen op de inzet van de medewerkers, en de gemaakte afspraken. Zonder gezeur.

Elmar Jongerius, EJE Electronics B.V.

Keyprocessor ontwikkelt slimme oplossingen voor security en site management. Onze producten borgen het primaire beveiligingsproces en worden ook veelvuldig toegepast op onbemande en high-secured locaties. Continuïteit en kwaliteit is van groot belang en daarom hebben wij gekozen voor Petronics als toeleverancier van onze benodigde maatwerkbekabeling. Wij hebben in Petronics een betrouwbare partner gevonden die voldoet aan de kwaliteitsnorm waar Keyprocessor voor staat. Middels het prettige persoonlijke contact ondersteunen zij ons bij iedere uitdaging en maken daarbij zelfs mogelijk wat misschien onmogelijk leek.

Gert Arends, Keyprocessor B.V.
petronics referenties keyprocessor
petronics referenties keyprocessor

Sinds 2016 werken wij samen met PetRonics. Wij, Messmer Büchel, produceren test instrumenten voor papier en karton producenten. Om efficiënter en flexibeler te worden zijn wij een samenwerking gestart met PetRonics. Zij bouwen één van onze instrumenten, de Micrometer, voor 80% op. Het laatste gedeelte, het klant specifiek maken van het instrument en kalibreren, wordt door ons gedaan. Wij zijn zeer te spreken over de samen werking met PetRonics, de Micrometer is een belangrijk instrument welke veel verkocht wordt. Dit instrument is vaak ons visitekaartje naar de klant en moet dus goed zijn. PetRonics levert een halffabricaat met goede kwaliteit, door de korte lijnen zijn aanpassingen en verbeteringen snel gedaan. Dit geeft ons vertrouwen voor nu en de toekomst.

Edwin Oosterveld, Buchel B.V.
PCB SMT en THT Assemblage
PCB SMT en THT Assemblage
Ga naar de bovenkant