Organisatie2022-10-03T07:10:58+00:00

ORGANISATIE

PetRonics - Organisatie

Missie

Alles kan in elektronica. Echt alles? Nou, eerlijk gezegd bijna alles. Maar ‘alles’ is ons uitgangspunt. We leveren maatwerk, altijd: uw wens is onze leidraad. Uw vraag vertalen we snel en goed naar een deskundig advies, een mooi ontwerp en/of een professioneel product. Innovatief, goed en betrouwbaar.

Visie

We leven in een wereld van elektronica. Elektronica die dankzij razendsnelle ontwikkelingen heel veel in ons leven steeds makkelijker, sneller, prettiger en beter maakt. Maar het maakt ons ook kwetsbaar: hoe meer we afhankelijk zijn van elektronica, hoe belangrijker het wordt dat systemen permanent betrouwbaar functioneren. PetRonics is specialist in de ontwikkeling en productie van elektronica. We volgen innovaties nauwgezet om altijd voorop te kunnen lopen in de technologische ontwikkelingen.

Geschiedenis

Op 15 april 2003 is door Ronald Vermeulen en zijn broer PetRonics opgericht. De werkzaamheden werden grotendeels in een ruimte achter zijn woonhuis verricht. Begin 2005 is zijn broer een andere weg ingeslagen en eind van dat jaar kwam Peter Sterkenburg als mede eigenaar PetRonics versterken. Ze kennen elkaar vanaf 1990, zijn elkaar nooit uit het oog verloren en altijd werkzaam geweest in de elektronica assemblage.

Door voortdurende groei is er ondertussen drie keer verhuisd. Op de Ravelijn 16 zijn we doorgegroeid naar 16A, 26 en 26A.

Mensen

Alles kan in elektronica, en is dus ons uitgangspunt. Maar het zijn nog altijd mensen die het bedenken, ontwerpen en maken. We investeren dan ook heel bewust in onze medewerkers. In hun kennis en vaardigheden, technisch maar ook sociaal. Zodat u als klant contact heeft met mensen die niet alleen specialist zijn in hun vakgebied maar daarover ook goed en helder kunnen communiceren. Bovendien: goede samenwerking in een bedrijf leidt tot een betere sfeer, meer plezier in het werk en daarmee tot betere resultaten.

Ga naar de bovenkant