maart 2021 - Panden met Logo

Wie zijn we?

Petronics is specialist in elektronica. We leveren maatwerk. uw wensen vertalen we naar ontwerpen en producten van gegarandeerd hoge kwaliteit.

PetRonics - Quins Controle

Wat doen we?

Van idee tot resultaat: deskundig advies, professioneel ontwerp en hoogwaardige productie, daarmee staat PetRonics voor u klaar.

Wie doet wat

Een team van gedreven vakmensen, goed getraind en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen maakt werk van uw wensen.

PetRonics - THT

Elektronica assemblage – laat ons uw producten samenstellen

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van elektronica producten geheel naar de wens van de klant. Een idee kan worden vertaald naar een compleet eindproduct inclusief behuizing, testen en verpakking. Modificaties worden met grote precisie uitgevoerd maar ook assemblage van draad en kabel is mogelijk.

Sinds meer dan tien jaar werken wij tevreden samen met PetRonics. Persoonlijk contact en als het nodig is zetten ze net het stapje extra dat nodig is om gedaan te krijgen wat er moet gebeuren. Er wordt meegedacht in het traject om samen een project succesvol afgerond te krijgen (PetRonics de productie, EJE Electronics het ontwerp). Ook wensen die enigszins buiten de gebaande paden vallen worden succesvol en gemakkelijk aangepakt en afgerond. PetRonics is een partij waarbij je kunt vertrouwen op de inzet van de medewerkers, en de gemaakte afspraken. Zonder gezeur.

Elmar Jongerius, EJE Electronics B.V.

Hoe gaan wij te werk