PetRonics - THT

Advies

Je kunt generalist zijn of specialist. Een generalist weet van alles een beetje, een specialist alles van één terrein. PetRonics is specialist in elektronica. Als geen ander kunnen we u op dat gebied dus uitstekend advies geven. Over de vertaling van uw wens naar een professioneel ontwerp, de haalbaarheid ervan, de voor- en nadelen. Met welke componenten u tot de beste prijs-kwaliteitverhouding komt. Of het beter, sneller en/of goedkoper kan. Vragen staat vrij. Wij staan altijd voor u klaar met een eerlijk en deskundig advies.

Ontwerp

Ieder idee kun je vertalen in talloze ontwerpen voor producten. Maar daarop zit u niet te wachten. U wilt een product dat optimaal aansluit bij uw wensen. Betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig, dat staat buiten kijf. Maar er zijn nog tal van andere factoren die van invloed zijn op het meest optimale ontwerp voor uw product. Ontwerpen bij PetRonics begint met een gedegen interview waarbij we u het hemd van het lijf vragen om exact helder te krijgen wat u precies wilt. Op basis van de uitkomsten daarvan voorzien we u van advies en maken we een ontwerp op maat dat naadloos aansluit op uw wensen.

PetRonics - Autodesk EAGLE, tekenen van schema's en ontwerpen van printplaten
PetRonics - Ontwerp

Printplaten (PCB’s)
Bij PetRonics kunnen wij uw ideeën omzetten in een PCB-design dat aan alle aspecten voldoet. Van tekentafel tot volwaardig PCB. Wij kunnen voor uw ontwerpen realiseren die betrouwbaar, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Assemblage en Montage van printplaten in actie

Behuizing en assemblage hulpstukken
Bij sommige producten is een behuizing gewenst, of hulpstukken om de verdere productie te vergemakkelijken. In deze tak van sport maken wij tal van oplossingen. Veelal 3D geprint. In eigen huis ontworpen, extern geprint. In de zin van behuizingen en steunen/hulpstukken kunnen wij gedegen oplossingen tekenen en laten printen.

Assemblage en Montage van printplaten in actie

Programmeer en test apparatuur
Naast het ontwikkelen van de verschillende elementen is het van groot belang dat alles grondig getest is. Daarom ontwikkelen wij ook programmeer apparatuur en test apparatuur. Zo zijn wij zeker van een goede werking van het eindproduct.

PCB-Ontwerp

Ontwikkeling

Voor de ontwikkeling van uw elektronica kunt u terecht bij PetRonics Elektronica Assemblage. Van nieuwe PCB ontwerpen tot de bijbehorende software en behuizing. U kunt hiervoor terecht bij PetRonics Elektronica Assemblage!

PetRonics is altijd opzoek naar uitdagingen. Om onze kennis op elk vlak in de elektronica uit te breiden.
PetRonics - Referenties - DCE

Printplaten (PCB’s)
Bij PetRonics kunnen wij uw ideeën omzetten in een PCB-design dat aan alle aspecten voldoet. Van tekentafel tot volwaardig PCB. Wij kunnen voor uw ontwerpen realiseren die betrouwbaar, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit zijn.

PetRonics - Ontwikkeling - Software

Software
Software is de laatste decennia niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Zo ook in bijna alle apparatuur. Bij PetRonics Elektronica Assemblage kunnen wij naast het bieden van hardware ontwikkeling ook (de bijbehorende) software ontwikkeling aanbieden.