PetRonics - Kabels

Assemblage en montage

Iedere keten is zo sterk als zijn zwakste schakel. Een ontwerp kan nog zo goed zijn, als de uitvoering ervan te wensen over laat, komt er een product waarvan de kwaliteit niet kan worden gegarandeerd. ‘Goed genoeg’ kennen we niet bij PetRonics. Wij gaan altijd voor ‘gegarandeerd goed’. Bij de assemblage van de printplaten voor uw product werken onze beste mensen dan ook met de beste apparatuur en machines aan een optimaal resultaat. Printplaten die doen wat ze moeten doen. En dat ook blijven doen.

Of u nu 1 of 10000 printen nodig heeft. PetRonics kan het voor u realiseren.

PetRonics - THT

THT
THT, ofwel Through-Hole-Technology. Dit is de techniek waarbij componenten met de hand op de print geplaatst worden en waarbij de aansluitingen van de componenten door geboorde gaten van de printplaat steken. De aansluitingen worden vervolgens aan de onderzijde van de print gesoldeerd. Dit is een veel gebruikte techniek. Hoewel het aangeraden wordt om nieuwe printen te onwikkelen in SMT kan PetRonics in deze techniek uitstekende oplossingen bieden.

PetRonics - SMT

SMT
SMT staat voor Surface-Mount-Technology. Met deze techniek worden componenten machinaal op de printplaat geplaatst. De soldeer pads op de printplaat worden eerst voorzien van soldeer pasta. De componenten worden dan op de print geplaatst door een SMD machine. De print gaat vervolgens door een reflow oven waardoor de pasta smelt en de aansluitingen van de componenten de verbinding aangaan met de soldeer pads. Doordat machines dit bewerkstelligen is er vrij weinig tussenkomst van mensen nodig om het productie proces te begeleiden. Op deze manier kan er dus relatief veel geproduceerd worden in een kort tijdsbestek. Een efficiënte manier van produceren dus.

PetRonics - Kabels

Kabels
Van complete kabelbomen tot ethernet kabels of losse draden. Alle combinaties zijn mogelijk. PetRonics maakt kabels/kabel-sets en draadbomen voor u op maat. Dankzij onze machines voor het knippen en strippen van kabels en het doen van kabelbewerkingen zoals het aan knijpen van krimp contacten, adereindehulzen of simpelweg vertinnen, kunnen wij alle mogelijkheden realiseren.

PetRonics - MyDATA slider

Assemblage
Of u nu één losse geassembleerde print nodig heeft of een compleet geassembleerd eind product. Zowel elektronisch als mechanisch kunnen wij uw u product van begin tot einde opbouwen.

Referentie

Noldus Information Technology werkt al meer dan 5 jaar, tot volle tevredenheid, samen met Petronics. Voor zowel het assembleren en testen van PCB’s als ook de volledige samenstelling en eindcontrole van een compleet product blijkt Petronics een goede partner. Petronics begrijpt precies wat wij van hen verwachten en is erg flexibel en laagdrempelig.

Willem van der Veer, senior electronic engineer

Noldus Information Technologies

PetRonics - Referenties - Noldus
PetRonics - Referenties - Noldus
PetRonics - Referenties - Noldus