PetRonics - Inkoop

Inkoop

PetRonics staat garant voor maatwerk. Dus, zo u wilt, werken we met de componenten die u zelf aanlevert. Maar we zijn u ook graag van dienst met het selecteren van leveranciers en inkopen van componenten die in onze ogen het meest geschikt zijn voor uw product. We kennen de markt, de kwaliteiten en de prijzen. We weten wat waar snel leverbaar is en wat er altijd op voorraad moet zijn. En dankzij onze uitstekende contacten krijgen we bij leveranciers vaak meer gedaan dan een incidentele opdrachtgever. Bovendien kopen we in voor veel van onze klanten en die grote afname drukt natuurlijk de prijs.

Controle

Referenties genoeg die willen bevestigen dat PetRonics de gegarandeerde kwaliteit levert die we beloven. Maar daarmee nemen we zelf geen genoegen. Daarom voeren we tijdens ons productieproces voortdurend verschillende controles uit volgens de IPC A-610-F norm. Nauwkeurige controles, vaak hightech geautomatiseerd, die permanent bewaken dat uw product de hoogwaardige kwaliteit krijgt waar u terecht op rekent.

PetRonics - Controle
PetRonics - Quins Controle

Optische controle
Met het oog kun je al een hoop detecteren. Maar die ’techniek’ is redelijk achterhaald als het gaat om het controleren van fouten op de print. Voor de controle van printen gebruiken wij dan ook een machine, de Quins Easy.

PetRonics - MyDATA slider

Automatisch
Onze SMD assemblage lijn plaatst nooit een verkeerd component. Het zijn de mensen die hier fouten in kunnen maken. De machine weet precies welk onderdeel er nodig is voor de aanwezige PCB. Op deze manier kun je er altijd van op aan dat de machine zijn werk precies en goed verricht.

petronics functionele test

Functionele test
Door het product uitvoerig te testen op functionaliteit kunnen we eventuele problemen aan het licht brengen die niet op te merken zijn met andere vormen van controleren. Uiteindelijk is het de functie van het product die het eindresultaat presenteert.