• maart 2021 - Panden met Logo

  - november 2021

  #WaveLight (Peter Willemse) laat zijn Pacer lampen bij PetRonics assembleren. Van losse componenten en printplaten tot volledig eind product. Lees in dit artikel het succes verhaal van de #WaveLight in de top sport!

 • maart 2021 - Panden met Logo

  - maart 2021

  Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden hebben wij extra ruimte kunnen realiseren op de Ravelijn 26a. Dit hebben wij mogen bezegelen met een mooi logo op het midden van de voorgevel!

 • - 22 april 2019

  Een aantal maanden geleden werd PetRonics gevraagd om een printplaat te maken voor een project van TeamSGH. Hierin heeft PetRonics een groot deel kunnen uitmaken in het realiseren hiervan.

  Een stuk uit het artikel van TeamSGH:

  Er is al veel gebeurd bij elektro. We hebben ons vooral gefocust op de verbetering en vernieuwing van het elektrische circuit. We hebben bijvoorbeeld al veel nieuwe onderdelen gekocht: een nieuwe motor, reservemotor en nieuwe mosfets, dat zijn schakelaartjes die meer dan 30.000 keer per seconde open en dicht gaan. Vorig jaar waren hier veel problemen mee, omdat ze steeds doorbrandden. We gaan ervan uit dat, met aanpassingen in ons circuit, deze het beter doen.

  Daarnaast hebben we contact gehad met Petronics, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en maken van PCB-plaatjes. Matthijs, het tweedejaars elektro-lid, had contact opgenomen met een van de eigenaars: Ronald Vermeulen. Hij heeft ons enorm geholpen niet alleen met het ontwerpen, maar ook nog met de sponsoring van de kosten voor het maken ervan. Samen zijn we tot een heel mooi resultaat gekomen, dat een hoop verbetering met zich meebrengt.

  Een PCB is een printed circuit board, dus een geprint elektronisch circuit. Dit is heel handig voor ons, omdat het circuit nu minder zwaar is en we minder energie verliezen. Met dit bedrijf hebben wij ons hele circuit omgezet in één PCB-plaatje. Nu zijn we bezig met het solderen van alle onderdelen op het plaatje. Daarna hoeven we bij elektro dus alleen nog maar alles te testen en dan zijn we klaar voor de race! Het nieuwe PCB-plaatje met ons eigen logo (linksboven)! – Guus van Wingerden (Elektro)

 • - 1 februari 2019

  Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden hebben wij extra ruimte kunnen realiseren op Ravelijn 20a.

 • - 14 maart 2018

  PetRonics sponsort de schoolvoetbal tenues van de Prinses Beatrix School in Veenendaal.

 • - 28 februari 2018

  Onze nieuwe Dry Cabinet is vandaag geleverd. Alle actieve onderdelen die in de productie liggen om verwerkt te worden, worden hierin opgeslagen. Deze manier van drogen voorkomt oxidatie en uiteraard het popcorn effect.

 • IPC 610F - PetRonics

  - 31 januari 2018

  31 januari start voor het gehele team een drie daagse cursus IPC-A-610-F norm.

 • PetRonics - Quins Controle

  - december 2017

  De ruimtes in het pand van PetRonics zijn opnieuw ingedeeld.

 • PetRonics - Quins Controle

  - oktober 2017

  In de SMT lijn is een nieuwe reflow oven geplaatst en een unloader toegevoegd.

 • - 1 augustus 2017

  Ravelijn 26 gekocht, twee nieuwe deurdoorgangen op de bovenverdieping maken verbinding met het nieuwe pand. Op begaande grond is een grote doorgang gemaakt zodat de SMT lijn kon worden uitgebreid.